28/04/2013

savory

 
 
 
 
 
turn your savory ingredients into these hearthy muffins
and offer along your tea-time treats...
 

 
250 gms flour
50 gms pastrami,in cubes
100 gms green olives,sliced
50 gms walnuts
30 gms sundried tomatoes,chopped
150 gms gruyere cheese,grated
4 eggs
2 teaspoons baking powder
fresh ground black pepper
10 cl white wine
10 cl oliveoil
dill and tarragon,chopped 

 
all mixed,garnished with gruyere and pinenuts
and baked in 170 C for 30 minutes if in muffin cups,
40 minutes if baked in a cake tin... 

 
 
 
 
 
 dolaptaki tuzlu malzemeleri bu doyurucu kekler haline dönüştürün...
çay vakti tatlılarınızın yanına eşlik etsin!

 
250 gm un
50 gm pastırma,ufak doğranmış
100 gm halka kesilmiş yeşil zeytin
50 gm ceviz
30 gm kurutulmuş domates,minik doğranmış
150 gm gravyer peynir,rendelenmiş
4 yumurta
2 çaykaşık kabartma tozu
taze öğütülmüş karabiber
10 cl beyaz şarap
10 cl zeytinyağ
dereotu ve tarhun,kıyılmış
 
 


tümünü karıştır,kalıplara döküp üstlerine gravyer ve çamfıstık ekle,
170 C de minik kaplardaysa 30 dakika,kek kalıbındaysa 40 dakika pişir...


 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...