27/01/2015

foliage...




easy as pie …


shortcrust pastry dough as in my earlier quiche posts… here!
 300 ml fresh cream
30 gm stilton
2 eggs
broccoli and asparagus , wilted in boiling water for 4 minutes
6-7 slices of prosciutto
salt and freshly ground pepper

whip the cream with stilton and eggs, season with salt and pepper
preheat oven to 190 ° C
roll dough and lay out on your buttered pie dish
layer with prosciutto slices
put broccoli and asparagus pieces on prosciutto
pour the cream mix
and bake for 45 minutes




hem kolay,hem leziz…

hamur tarifi , önceki yazılarımdan… burada!
300 ml taze krema
30 gm stilton peynir ( rokfor,bluecheese,gorgonzola tipi)
2 yumurta
brokkoli ve kuşkonmaz,kaynar suda 4 dakika haşlanmış
6-7 dilim domuz pastırması (ya da arzu ettiğiniz bir füme et,pastırma…)
tuz ve taze karabiber

krema,peynir ve yumurtaları beraber çırpın
tuz,biber ile tatlandırın
fırınınızı 190 C ısıtın
tart hamurunuzu açıp,yağlanmış tart kalıbınıza serin
domuz pastırma dilimlerini döşeyin
üstüne brokkoli ve kuşkonmaz parçalarını yayın
kremalı karışımı dökün

45 dakika pişirin


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...